Σχολικά Ημερολόγια 2020-2021 Κύπρου και Ελλάδας. Κατέβασέ τα δωρεάν

Σας χαιρετώ φίλοι/φίλες μου,

Ήδη βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και όπου νάναι τελιώνει το καλοκαίρι και θα ανοίξουν με το καλό τα σχολεία τον Σεπτέμβρη. Η νέα σχολική χρονιά προβλέπεται να είναι δύσκολη με την παρούσα κατάσταση που υπάρχει. Δεν παύουμε να είμαστε αισιόδοξοι, να βλέπουμε τα πράγματα θετικά, ότι θα ανακάμψουν και όλα θα πάνε καλά. Χρειαζόμαστε όμως και οργάνωση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάρακάτω υπάρχουν 3 σχολικά ημερολόγια. Το πρώτο είναι το σχολικό ημερολόγιο 2020-2021 με τις Σχολικές και Δημόσιες Αργίες της Κύπρου, δεύτερο το σχολικό ημερολόγιο 2020-2021 με τις Σχολικές και Δημόσιες Αργίες της Ελλάδας (με συγχωρείτε αν υπάρχει κάποιο λάθος και παρακαλώ ενημερώστε με) και το τρίτο είναι άδειο (χωρίς αργίες) για συμπληρώσετε ότι επιθυμείτε. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν στον υπολογιστή σας και να το εκτυπώσετε. Είναι πολύ χρήσιμο για να το έχετε στο σπίτι σας αλλά και στην τάξη σας (όσοι είστε εκπαιδευτικοί).

Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο! 🙂

Σας φιλώ!

Ιωάννα Χ. (Νηπιαγωγός-Ειδική Εκπαιδευτικός)

Αν σας άρεσε ακολούθηστε μας facebook και instagram: mamaoftwo_stories για να ενημερώνεστε για όλες μας τις δημοσιεύσεις.

Πηγές: http://www.moec.gov.cy/dde/sxolikes_argies.html

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1#%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82_%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s