Μια καλοκαιρινή δραστηριότητα για κάθε μέρα! (60 δραστηριότητες σε πίνακα για εκτύπωση)

Σας χαιρετώ φίλοι/φίλες μου,

Τα σχολεία όπου νάναι κλείνουν και θα ξεκινήσουν επίσημα οι καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών. Υπάρχουν όμως γονείς που θα πηγαίνουν ακόμα δουλειά αλλά και παιδιά που θα πηγαίνουν καλοκαιρινό σχολείο! Το καλοκαίρι όμως δεν πάυει να είναι καλοκαίρι και θέλουμε έστω και λίγο να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά με τα παιδιά μας! Παρακάτω σας έχω εύκολες δραστηριότητες για κάνετε με τα παιδιά σας στον ελεύθερο σας χρόνο! Οι ιδέες είναι από τους μαθητές μου στο σχολείο, διάφορες ιστοσελίδες που είχαν κάτι παρόμοιο και ιδέες των παιδιών μου όταν τους ρώτησα πως θέλουν να περάσουμε το καλοκαίρι μας!

Στον πάρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τους δύο πίνακες με 60 καλοκαιρινές δραστηριότητες μια καλοκαιρινή δραστηριότητα για τους μήνες Ιούλιο και Άυγουστο! Τις έγραψα σε πίνακα για να είναι πιο έυκολο να εντοπίζετε ποια δραστηριότητα θέλετε να κάνετε και να την διαγράφετε! Είναι ιδανικό να βρίσκεται στην πόρτα του ψυγείου σας! 🙂

Ελπίζω να σας αρέσει!

Και μην ξεχνάτε «Αν σκεφτείς έχουμε μόνο 18 καλοκαίρια μαζί με τα παιδιά μας!»

Σας φιλώ!

Ιωάννα Χ. (Νηπιαγωγός-Ειδική Εκπαιδευτικός)

Αν σου άρεσε ακολούθησε μας facebook και instagram: mamaoftwo_stories για να ενημερώνεσαι για όλες μας τις δημοσιεύσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s